Asset management

Niemand kan de toekomst voorspellen. Je kunt lering trekken uit het verleden en je vooral richten op de best bewezen aanpak. De aanpak die ervoor zorgt dat alle facetten in beeld zijn en dat u uw bestemming bereikt. Dat is wat wij doen. Voor cliënten met een vrij belegbaar vermogen vanaf 1 miljoen Euro.

Beleggingsfilosofie

Onze beleggingsfilosofie is gestoeld op vier pijlers:

  1. Risicomanagement: Grote verliezen dienen te allen tijde te worden voorkomen. Deze richten namelijk een permanente schade aan op uw vermogen.
  2. Modelmatig: Een lange termijn beleggingsstrategie werkt alleen wanneer hij consequent wordt uitgevoerd.
  3. Maatschappelijk verantwoord: onze beleggingsstrategie is 100% duurzaam.
  4. Actief beheer: Wij zijn ervan overtuigd dat actief beheer superieur is aan passief beheer.

Lees hier onze volledige beleggingsfilosofie >>

Samenwerking met depotbanken

IBS is geen bank. Uw effecten worden bij een gespecialiseerde depotbank bewaard. Met een volmacht of tri-partite overeenkomst voeren wij transacties uit voor uw rekening.

Inzicht in uw gegevens

Via IBS Online heeft u op elk moment toegang tot alle informatie over uw vermogen. U ziet hier niet alleen de actuele stand van zaken, maar vindt er ook alle rapportages, contracten en fiscale jaaroverzichten.

Vermogensstructurering

Het is fijn om inzicht te hebben in de (fiscale) gevolgen van uw huidige fundament en deze af te zetten tegen een meer optimale (fiscale) structuur. Wij willen u hier graag bij van dienst zijn. Startpunt daarbij kunnen onder andere zijn uw huwelijkse voorwaarden en testamenten. Afstemming en implementatie van onze denkrichtingen vindt vervolgens plaats door uw adviseurs zoals de fiscaal-jurist en notaris. Indien u deze nog niet hebt, dan brengen wij u graag in contact met een bij u passende intermediair.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Tim Timmermans voor particulier vermogensbeheer of met Rogier Rake voor institutioneel vermogensbeheer.