Direct naar content
IBS - Capital Allies

Als je bij ons werkt, ben je onderdeel van een ondernemend en divers team van financiële professionals. Een levendige mix van kennis, ervaring en veelbelovend jong talent. Collega’s die het verschil willen maken en verhalen brengen die kleur geven aan onze dienstverlening. Dit zorgt voor een open en eerlijke cultuur waarin je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wat ons bindt, is het streven naar succes. Dat doen we samen, als bondgenoten met elkaar en met onze relaties.

We groeien snel en dat schept regelmatig ruimte voor nieuwe collega’s.

Wil jij onze klanten en jezelf verder brengen?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in ondernemende professionals met een eigen verhaal. Onze Manager HR Marije Bot kan je vertellen welke mogelijkheden er zijn. Neem gerust contact met haar op via marije.bot@ibsca.nl.

Wil je stage lopen bij IBS?

IBS heeft doorlopend stageplaatsen voor financieel-economisch talent, bij voorkeur master studenten. Wil je dicht op het vuur zitten en samen met je collega’s een bijdrage leveren aan succesvolle beleggingsstrategieën? Ook dan kun je contact opnemen met Marije Bot.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn nu op zoek naar

  • Stagiair Corporate Finance

    05/02/2021

    Ben jij klaar voor het echte werk? Heb je een (bijna) afgeronde universitaire opleiding en master in finance, (bedrijfs)economie of econometrie? IBS Capital Allies biedt een brede en gespecialiseerde dienstverlening waarin jij veel ervaring kunt opdoen.

Bergbeklimmers