Direct naar content
IBS - Capital Allies

Asset Management

Niemand kan de toekomst voorspellen. En garanties bestaan niet. Je kunt lering trekken uit het verleden en je vooral richten op de best bewezen aanpak. De aanpak die ervoor zorgt dat alle facetten in beeld zijn en dat je jouw doelen bereikt.

Fiduciair Advies

Fiduciair Advies is de perfecte dienstverlening als je instelling beschikt over een complex vermogen. Een fiduciair manager neemt veel werkzaamheden uit handen. Je blijft eindverantwoordelijk, maar met de rust en de tijd om de focus te leggen op de missie van je instelling.

Vermogensregie

Het hebben van een groot (familie)vermogen, gaat gepaard met een grote verantwoordelijkheid. Ook zijn de vraagstukken vaak complex. De samenhang tussen al je investeringen en onderliggende kasstromen kan hierdoor nog wel eens ontbreken. De behoefte aan een totaalstrategie voor je gehele vermogen groeit.

Fund Management

Wij zijn met IBS Fund Management altijd op zoek naar mooie alternatieve investeringsopties. Wij selecteren daarvoor unieke en specifieke, niet-beursgenoteerde fondsen. Deze zijn een aanvulling op de beleggingsmix met een aantrekkelijk risico-rendementsprofiel.

Corporate Finance

Naast expertise op het gebied van vermogensvraagstukken hebben we een gespecialiseerd corporate finance team in huis. Wij kunnen adviseren over verkoop en overnames, financiering, herstructurering of andere strategische vraagstukken. Daarvoor beschikken we over een sterk track record en een uitgebreid netwerk.

Met deze combinatie van diensten zijn we een volledige gesprekspartner.