Onze missie

Het is onze missie om de best denkbare medestander van onze cliënten te zijn. Een bondgenoot in de steeds complexere, financiële wereld, waar we met onze cliënten kansen benutten en tegelijkertijd risico’s managen. Dat doen we door consequent trouw te blijven aan onze kernwaarden: eigenzinnig, moedig, eerlijk en ondernemend.

Eigenzinnig

Adviseren is mensenwerk. En bij ons heb je met echte mensen te maken. Autonoom denkende professionals, senior genoeg om zichzelf te zijn. Die kunnen luisteren, met kennis van zaken, die een eigen verhaal hebben en weten wat samen ondernemen is. Dat zorgt voor focus en diversiteit en dat leidt volgens ons tot de beste resultaten.

Moedig

We verschuilen ons niet achter processen en procedures. We denken zelf en doen niet per se wat de meerderheid doet. Daardoor kunnen we tot maatwerk oplossingen komen die buiten de gebaande paden gaan. We luisteren naar onze cliënten en adviseren in hun belang. Dát is ons uitgangspunt. Wij geven het advies dat volgens ons het beste past bij de lange termijn doelstelling van onze cliënten.

Eerlijk

Een bondgenoot ben je in goede en in mindere tijden. Zijn de beurzen of investeringen in mineur? Dan zijn we daar eerlijk over. En over de gevolgen daarvan voor uw situatie. We zijn eerlijk over onze kosten én die van derde partijen waar we mee samenwerken. Bij ons geen kleine lettertjes of geheime agenda’s. Gaat er een keer iets fout? Ook dan zijn we daar open over.

Ondernemend

Wij zijn zelf ondernemers. Onze aandelen zijn in eigen bezit. We beleggen in dezelfde bedrijven en fondsen als voor onze cliënten. Volgens dezelfde principes, volgens lange termijn doelstellingen. Zo stellen we onze belangen op één lijn met die van onze cliënten. En zijn we in staat tot de beste gezamenlijke inspanning te komen.

Wielrennen