Direct naar content
IBS - Capital Allies

Dit doen we vanuit kernwaarden die ons richting geven: eigenzinnig, moedig, eerlijk en ondernemend.

Eigenzinnig

Adviseren is mensenwerk. En bij ons heb je met echte mensen te maken. Autonoom denkende professionals, senior genoeg om zichzelf te zijn. Met een eigen mening, kennis van zaken en die echt kunnen luisteren. En jong talent natuurlijk. Allemaal hebben ze hun eigen verhaal. Dat zorgt voor inspiratie, focus en diversiteit en dat leidt volgens ons tot succesvolle relaties.

Moedig

We denken zelf en doen niet per se wat de meerderheid doet. En we verschuilen ons niet achter processen en procedures. We durven te vragen en door te vragen. Zo komen we tot oplossingen die misschien wel buiten de gebaande paden gaan. Gericht op onze klanten en hun belang. Dát is ons uitgangspunt. 

Eerlijk

Een bondgenoot ben je in alle tijden. Zijn de beurzen of investeringen in mineur? Dan zijn we daar eerlijk over. En over de gevolgen daarvan voor jouw situatie. We kunnen tot in detail vertellen waar we in beleggen en hoe. We zijn eerlijk over kosten, risico’s en duurzaamheid. Bij ons geen kleine lettertjes of geheime agenda’s. Gaat er een keer iets fout? Dan zijn we daar ook open over.

Ondernemend

We zijn actief, denken vooruit en we zijn blij met nieuwe ideeën. We beleggen in dezelfde bedrijven en fondsen als voor onze klanten. Volgens dezelfde principes en lange termijn doelstellingen. Bovendien zijn de partners bij IBS zelf ondernemer en eigenaar.  En nog volop betrokken bij de operatie van IBS. Zo stellen we onze belangen op één lijn met die van onze klanten en zijn we in staat om gezamenlijk tot de beste resultaten te komen.

Foto dansers