Direct naar content
IBS - Capital Allies

Het hebben van een groot (familie)vermogen, gaat gepaard met een grote verantwoordelijkheid. Ook zijn de vraagstukken vaak complex. De samenhang tussen al je investeringen en onderliggende kasstromen kan hierdoor nog wel eens ontbreken. De behoefte aan een totaalstrategie voor je gehele vermogen groeit.

Behoefte aan overzicht, samenhang en een duidelijk vermogensplan

Meer en meer merken wij dat onze meest vermogende klanten, naast onze rol als vermogensbeheerder,  behoefte hebben aan een sparringpartner op totaalniveau. Aan iemand die je helpt bij het uitstippelen van een toekomstbestendige beleggingsstrategie voor  je vermogen. En dit plan vervolgens ook samen met jou en je andere adviseurs tot uitvoering brengt en monitort.

En precies dat is IBS Vermogensregie

Bij IBS hebben wij al tientallen jaren ervaring met deze strategische regiefunctie voor institutionele partijen, waaronder de meest gerenommeerde Goede Doelen van Nederland. Hierdoor weten wij als geen ander hoeveel er komt kijken bij het professioneel inrichten en monitoren van een vermogen. En precies deze expertise zetten wij met IBS Vermogensregie nu ook in  voor grootvermogende ondernemers en families.

Vermogensregie vereist aandacht. Veel, persoonlijk en non-stop. Voor jou/jullie, datgene waar je voor staat en uiteraard voor je vermogen. En bij IBS zijn wij specialist in aandacht op maat. Je vaste contactpersonen zijn altijd bereikbaar, we maken tijd voor je naar gelang jouw behoefte. En meer nog als dat nodig is.

Strategie, uitvoering en controle in één

Wij kijken vanuit beleggingsoogpunt naar je totale vermogen. Samen met de expertise van je family office, fiscalist en accountant heb je hiermee het volledige palet in handen dat nodig is om jouw doelen te bereiken.

 • Wij maken voor jou een maatwerk beleggingsstrategie die niet alleen naar de huidige situatie kijkt, maar vooral ook waar je over 5 of 10 jaar staat. Dit verwerken we in een beleggingsplan met concrete korte- en lange termijn actiepunten. Een plan dat we vervolgens samen met en voor jou uitvoeren.
 • Dit plan bevat een optimale vermogensverdeling met de voor jou passende bouwblokken. We houden hierbij rekening met al je bestaande beleggingen, toekomstige kasstromen en persoonlijke wensen. En introduceren waar nodig nieuwe categorieën. Denk hierbij aan private equity, vastgoed of andere niches.
 • Ontzorging staat hierbij centraal :
  • Zo managen wij jouw kasstromen en zorgen wij dat jouw vermogen volgens plan aan het werk gaat.
  • Wij weten wat er te koop is in de markt en helpen je bijvoorbeeld bij het opbouwen van een gespreide private markets portefeuille.
  • Wij kunnen investeringsproposities uit je eigen netwerk beoordelen en als poortwachter optreden.
 • Via IBS online zie je met een druk op de knop het overzicht van jouw gehele vermogen en het rendement. Zowel bij IBS als je externe investeringen. Weergegeven zoals jij dat wilt: separaat, geconsolideerd, per entiteit, liquide of illiquide.
 • Wij monitoren periodiek of jouw vermogen zich volgens plan ontwikkelt en waar nodig sturen wij bij.

Kortom

Met Vermogensregie van IBS heb je een duidelijke vermogensstrategie die wij ook monitoren, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

Wij houden voor jou de ontwikkelingen op de financiële markten en je vermogensinvulling in de gaten. Dan kun jij je tijd besteden aan de dingen waar jij energie van krijgt. En laten wij nou net energie krijgen van alles wat met beleggen te maken heeft.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vraag naar Renée Indemans.