Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 12-05-2021

IBS hielp Blue Corner bij de verkoop aan Blink Charging

Deze week maakten beide partijen deze mooie nieuwe samenwerking bekend.

Blue Corner is een toonaangevend bedrijf op de Belgische laadpalenmarkt met een grote ambitie: een belangrijke speler worden op de pan-Europese markt.

Om die te realiseren is gezocht naar een internationale partner. En die is nu gevonden in het Amerikaanse Blink Charging Co. Met deze aankoop kan Blink haar aanwezigheid op de Europese laadpalenmarkt vergroten.

De samenwerking leek al snel logisch aangezien beide partijen dezelfde filosofie delen, volgens de missie van Blue Corner: “Bouwen aan een duurzame samenleving én klaarstaan voor de bestuurder van morgen.” In de toekomst wil Blue Corner hier ook invulling aan geven door een bredere rol te gaan spelen in het “total energy management” van huishoudens en bedrijven.

Wij werken al sinds 2019 samen met Blue Corner en we begeleidden hen bij deze overname van A tot Z.

We wensen Blue Corner en Blink Charging Co veel succes bij het verder realiseren van hun ambities.