Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 14-11-2016

IBS in gesprek met studenten van beleggingsclub Mutual Fund

Vrijdag 4 november was weer het zover: voor de tweede keer organiseerden wij een programma voor leden van Mutual Fund: de beleggingsclub van de FSA, de Financiële Studievereniging Amsterdam voor studenten van de UvA en VU Amsterdam.

Tijdens een drietal presentaties kwamen IBS, ons beleggingsbeleid en een praktijkcase bedrijfsanalyse en selectie aan bod. Na afloop hebben we tijdens een borrel en diner verder gediscussieerd bij Loetje aan het IJ.

img_5704Knappe koppen

De leden van het Mutual Fund zijn ambitieus en leergierig en hebben regelmatig meer dan één studie op hun naam staan. Daarnaast zijn ze als lid van Mutual Fund actief in de wereld van beleggen, om ervaring op te doen en alvast te leren hoe het echt werkt. Voor ons een ideale groep om mee te sparren en te ondervinden wat de nieuwe generatie talenten bezighoudt.

We kunnen gezamenlijk terugkijken op een geslaagde bijeenkomst. Zoals Edo Scholts, secretaris van het Mutual Fund beleggingsteam, terugkoppelde: “Ik vond het wederom een geweldige dag. Ik heb een hoop positieve reacties gehad van de leden”.