Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 12-12-2015

IBS voor de tweede keer op rij FD Gazelle!

Jaarlijks beloont het Financieel Dagblad groeiende bedrijven voor hun prestaties met een FD Gazellen Award. IBS mag nu deze prestigieuze prijs, gesponsord door onder andere Mazars en ABN AMRO, voor het tweede jaar op rij in ontvangst nemen.

Het hoofdcfd-gazellen award 2015riterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie aaneengesloten jaren. Daarnaast wordt vereist dat bedrijven financieel gezond zijn. We zijn er bijzonder trots op dat we de erkenning van 2014 weten waar te maken, waardoor we de prijs nu weer toegekend hebben gekregen.

IBS is ambitieus, maar vooral in het leveren van een excellente dienstverlening aan onze klanten. Dat dit resulteert in een forse groei is voor ons al een mooie erkenning. Dat we deze prijs voor de tweede keer mogen ontvangen, is een extra bevestiging van onze inzet en professionaliteit.

Namens alle medewerkers van IBS danken we onze cliënten voor hun vertrouwen!

De uitreiking van de awards voor Noord Holland vindt plaats op 10 november. De FD Gazellen Finale, waar de landelijke FD Gazellen uitgereikt worden, vindt plaats op 10 december.