Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Podcast 06-10-2020

IBS trapt ‘Masters in finance’ podcast serie van Fondsnieuws af

Risicomanagement, rendement, én duurzaamheid. Dat zijn de drie assen waarlangs je je beleggingsbeleid zult moeten gaan bouwen. De AFM verlangt namelijk dat financiële bedrijven naast risicomanagement en rendement zich ook verantwoordelijk gaan opstellen ten aanzien van duurzaamheid.

Dat betekent niet alleen duurzame criteria toevoegen aan bestaand beleid. In ieder geval niet voor ons. Aldus onze CEO Harold Knebel in de nieuwste podcastserie van Fondsnieuws.

Het is één van de thema’s die aan bod komen in deze podcast. Interviewer Cees van Lotringen gaat in op onze ideeën over de huidige markt en op onze strategie voor de komende jaren. Gecomprimeerd in een levendig gesprek van circa 30 minuten.