Kwartaalverslag Q4 2017 en Outlook 2018

Ieder kwartaal geven wij inzicht in ons beleggingsbeleid en de invulling van de portefeuilles. Aan bod komen onder andere macro-economische ontwikkelingen, het tactische beleid en de positionering binnen de verschillende categorieën.

2017 was het minst volatiele jaar voor aandelen ooit. De kans dat 2018 ook zo rustig zal blijven is nihil! Grondstoffen zouden in 2018 weleens beter kunnen presteren dan aandelen. Stijgt de rente in 2018? En wat is, historisch gezien, het effect van een oplopende rente op uw portefeuille? Blijft de dollar dalen en in welke regio’s kunnen we het best beleggen? Onze outlook voor 2018 probeert een beetje licht in de duisternis te schijnen.

Download hier het kwartaalverslag

Blijf op de hoogte

Schrijf u in, dan ontvangt u onze updates vanzelf per e-mail.
Volgende artikel ›

Assa Abloy: opening doors to the future.

Onlangs waren wij te gast op de ‘Capital Markets Day’ van Assa Abloy. Zij produceert sloten, deuren en toegangssystemen Assa Abloy en is één van de aandelen in onze portefeuilles.