Aandelenselectie: op bezoek bij 3M

Onderzoek en selectie van aandelen doen wij bij IBS in-house. In dit kader waren wij onlangs te gast op de ‘Capital Markets Day’ van 3M. 3M is een wereldwijde technologie georiënteerde onderneming die innovatieve oplossingen levert voor alledaagse problemen en één van de aandelen in onze portefeuilles. Wij zijn van mening dat de combinatie van innovativiteit, competitieve voordelen en een aantrekkelijke waardering reden zijn om met veel vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Lees hier het verslag van ons bezoek en onze analyse van 3M.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in, dan ontvangt u onze updates vanzelf per e-mail.
Volgende artikel ›

Column Fondsnieuws: Aandelen op steroïden

Wij zijn verslaafd aan gelijk krijgen. We moeten er niet aan denken dat zeven van de tien beslissingen die we nemen op een sof uitlopen. Toch is dat precies wat ons overkomt wanneer we beleggen in aandelen.