Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 17-10-2022

Visie Groep verkoopt Racktime, URD Solutions en Catch Your Talent aan Sarawak Group

IBS Corporate Finance adviseerde de aandeelhouders van Visie Groep bij de verkoop aan de nieuwe Franse eigenaar. Door deze overname ontstaat een van de grootste spelers op het gebied van field marketing in Europa.

Na een intensieve samenwerking tussen deze bedrijven in de afgelopen jaren, hebben zij besloten een volgende stap te zetten in het partnership.

Racktime, Catch Your Talent, en URD Solutions zijn uniek gepositioneerd als one-stop-shop voor alle Field Marketing, Buitendienst, Marketing Logistiek en Marketing verkoop gerelateerde activiteiten. Ze zijn actief in de Benelux met vestigingen in Nederland en Belgiƫ. De groep werkt voor A-merken zoals Intel, Red Bull, Sony, Huawei, Vodafone, Dyson en Nespresso.

Sarawak Group is een Frans bedrijf gespecialiseerd in Sales, Merchandising & Brand Activation. Voor Sarawak betekent dit een mooie toevoeging aan hun dienstenportfolio. De sterke positie in Marketing Logistics en de innovatieve propositie van URD Solutions bieden veel nieuwe kansen.

We wensen de nieuwe combinatie veel succes met het waarmaken van hun ambities.

Catch your talent
URD Solutions
Racktime