Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 17-02-2022

Wij begeleidden verkoop meerderheidsbelang OKE Poland aan Triple.

OKE Poland (OKE) en Triple slaan na jaren van intensieve samenwerking de handen ineen. Zij gaan samen verder onder de vlag van Triple. IBS Corporate Finance begeleidde de overname namens de verkopende aandeelhouders. Wij zijn trots dat we aan de basis hebben mogen staan van deze verdere samenwerking en wensen beide partijen een glansrijke toekomst toe.

OKE en Triple zijn actief in de markt van B2B media services. Denk aan hybride TV, Big Data, AI-technologie en research & development op het gebied van Smart Cities. OKE richt zich daarbij op software development. Triple, een van de grootste digitale bureaus van Nederland, is expert in de toepassing daarvan op verschillende eindmarkten.

Deze overname versterkt de marktpositie van beide partijen. De groep is zo beter in staat om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen.

Artur Pytlasiński, CEO van OKE: “Dankzij de overname zal OKE werken aan inspirerende nieuwe projecten en zal het voor Triple een gespecialiseerde partner zijn. Samen zullen we nieuwe teams bouwen, die een breed scala aan projecten gaan realiseren voor onze huidige en toekomstige klanten.”

Schalk Stalman, CEO van Triple: “Met deze overname zijn we in staat onze groeiambities waar te maken. Zo kunnen we een toenemend aantal klanten in heel Europa bedienen. Samen zullen we ook onze Smart TV-mogelijkheden uitbreiden. Zowel in binnen- als buitenland onderzoeken we nieuwe manieren om te blijven groeien.”

IBS Corporate Finance kent OKE al geruime tijd. Wij danken hen voor hun vertrouwen om deze deal als partner van A tot Z te mogen begeleiden. We wensen OKE en Triple veel succes met het waarmaken van hun ambities.