Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 09-09-2020

IBS begeleidde Uniserver Groep met overname branchegenoot Denit

IBS Corporate Finance adviseerde Uniserver Groep bij de overname van Denit. Uniserver Groep wil dé Nederlandse marktleider in multiclouddienstverlening worden voor MSP’s en ISV’s (Managed Service Providers en Independent Software Vendors). Met de overname heeft Uniserver een belangrijke stap gezet in het waarmaken van deze ambitie.

IBS en Uniserver Groep werkten al eerder samen

IBS heeft sinds 2012 een strategisch dialoog met de aandeelhouders van Uniserver. In 2016 en 2018 rondden zij al twee herfinancieringstrajecten af. Bij de overname van Denit begeleidde IBS het hele aankoopproces. Gelijktijdig hielp IBS bij de volledige herfinanciering inclusief het ophalen van groeifinanciering.

 

Persbericht

 

Wij wensen Uniserver veel succes op de weg naar het marktleiderschap.