Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 11-04-2019

Papageno Zomerconcert 2019: “Classic & Musical”

Op 21 juni 2019 vindt de 22e editie van het Papageno Zomerconcert plaats bij restaurant Rust Wat in Blaricum. Dit evenement is inmiddels een mooie traditie dankzij Stichting Papageno en Lions Club Crailo en voor de derde keer zijn wij hoofdsponsor.

Poster Classic & Musical

Klassiek ontmoet musical met René van Kooten en Brigitte Heitzer

Dit jaar staat een verrassende combinatie op het programma: een klassiek concert gevolgd worden door musical arrangementen in een klassiek jasje met Brigitte Heitzer en René van Kooten. Zij zijn onlangs bij de Musical Awards bekroond voor hun hoofdrol in Evita.

Voor en door Stichting Papageno & Lions Club Crailo

Autisme is onzichtbaar. Je ziet het meestal niet aan de buitenkant, maar het heeft grote invloed op het leven van een kind. Stichting Papageno is opgezet door Aaltje en Jaap van Zweden en zet zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren van kinderen met autisme. Lions Club Crailo doet onder andere vrijwilligersactiviteiten voor de IHC Weekendschool De Dubbeldekker in Hilversum.

Persoonlijk en duurzaam

Onze verbinding aan Stichting Papageno Zomerconcert past goed bij onze missie: duurzame relaties aangaan met onze cliënten, waarin wij de best denkbare medestander willen zijn in de steeds complexere, financiële wereld. De persoonlijke benadering die daarvoor nodig is zien we terug in de intimiteit en kleinschalige opzet van het zomerconcert. Daarnaast passen het langdurige commitment van de stichting aan het Papageno Huis en de transparante toewijzing van de fondsen bij onze visie over bondgenootschap.

Stichting Papageno

Autisme is onzichtbaar. Je ziet het niet aan de buitenkant, maar het heeft grote invloed op het leven van een kind. Met onder meer muziektherapie helpt Stichting Papageno deze kinderen uit hun isolement. Stichting Papageno organiseert daarnaast regelmatig ontmoetingen voor lotgenoten en ondersteunt wetenschappelijk onderzoek. In Laren bevindt zich het Papageno Huis waar 12 kinderen met autisme kunnen wonen en 50 kinderen voor dagopvang terecht kunnen.

Lions Club Crailo

Lions Club Crailo is in 1965 opgericht. Leden uit de lokale gemeenschap werken op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International regelmatig voor hulpverlening elders in de wereld. Lions Club Crailo heeft zich voor vele goede doelen ingezet en is betrokken bij een aantal evenementen waaronder het IMC Basisprogramma op De Dubbeldekker.

De kaartverkoop begint op vrijdag 12 april. Meer weten? Kijk op de site van Papageno Zomerconcert.