Kwartaalverslag Q4 2018 en Visie 2019

2018 was voor de wereldwijde beurzen het spiegelbeeld van 2017. Maakt de correctie u zenuwachtig? En zo ja, is dat wel nodig? In 2018 stortten de crypto-valuta in, maar namen de cannabis aandelen het speculatiestokje over. Wat hebben de Brexit en een onderzeeër gemaakt van kaas met elkaar gemeen? En wat veroorzaakte de crash in de prijs van olie? Economen uit het verleden leggen Trump uit waarom een handelsoorlog altijd een slecht idee is. Ook analyseren we het échte plastic probleem. We blikken terug op een slecht jaar voor zowel Facebook als General Electric. En zijn we blij dat onze cliëntenportefeuilles een duurzame investment grade rating hebben. Onder meer als gevolg van de lage CO2-intensiteit van de bedrijven in onze portefeuilles. En ook dit keer doen we geen voorspellingen in ons verslag.

Download hier het kwartaalverslag

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in, dan ontvangt u onze updates vanzelf per e-mail.
Volgende artikel ›

Iedereen is een leugenaar!

We doen er goed aan onze eigen herinneringen, en die van anderen, met een korreltje zout te nemen.