Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 16-10-2018

Voor de vijfde keer op rij: IBS is FD Gazelle 2018!

We behoren nu al voor het vijfde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op!

Dit jaar zijn de criteria extra zwaar. Om in aanmerking te komen moeten bedrijven drie jaar achtereenvolgend een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief netto resultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen.

Harold Knebel, CEO:

“Wij groeien al jaren gestaag en we zijn enorm trots op het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen. Groei is voor ons geen doel op zich, het zorgt ervoor dat we steeds verder kunnen professionaliseren. Klanten willen weten wie je bent, begrijpen hoe je zaken aanpakt en het vertrouwen hebben dat regelgeving ingebed en geborgd is. Dat vereist commitment, flexibiliteit en teamwork met onze partners en medewerkers.”

We kunnen op 6 november de prijs in ontvangst gaan nemen in de Philharmonie in Haarlem.