Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 02-05-2018

Welkom nieuwe bondgenoten!

Goed nieuws voor onze clienten en collega’s: nieuwe professionals die helpen om invulling te geven aan onze dienstverlening en missie. 

Bij Corporate Advisory zijn per 1 mei Wilmer Smeenk en Yunus Acar in dienst getreden. Wilmer is gestart als Investment Manager. Hiervoor werkte hij een aantal jaren bij Rabobank Nederland, met als laatste functie Accountmanager Financial Restructuring & Recovery. Hij begon zijn loopbaan daarvoor als jurist bij Loyens & Loeff. Yunus versterkt de afdeling als analyst. Hij heeft begin dit jaar de studie Master of Science in Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond.

Daarnaast zal Vincent Peters de afdeling het komende jaar ondersteunen als werkstudent. Hij is al per 1 april aan de slag gegaan. Tegelijkertijd is stagiair Lars van Enk aan de slag gegaan bij SilverCross voor een periode van drie maanden.

Ons Investment Team heeft per 1 mei ondersteuning gekregen van stagiair Michel van Steenhoven voor een periode van drie maanden.

We wensen ze allemaal veel succes!