Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 03-08-2017

IBS loopt voor AAP!

Op 17 september vindt weer de jaarlijkse Dam tot Damloop plaats. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. IBS doet dit jaar samen met Stichting AAP mee aan de 10 Engelse mijl en sponsort zo deze mooie organisatie.

AAP donatiebutton

In totaal zijn er 20 deelnemers. Van IBS zijn dat Jacco Rijnbeek, Marieke van der Putten, Nathalie Gouw, Martine Tromp, Anouk van der Moer, Rogier Rake, Lok Cheung, Said El Moudni, Reinder Wietsma, Carmen Verstift, Tess Vriend, Michael Hiltrop en Hans van Dijk.

Van AAP lopen mee Caroline Borst, Erik Peeters, Godelieve Kranendonk, Jan-Willem Aikens, Kees Blok, Max de Vries en Marjolein van de Paverd.

AAP logo

Stichting AAP

AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst. Dierenwelzijn staat nog altijd sterk onder druk. Veel exotische dieren leiden geen dierwaardig leven en menselijk handelen (denk aan illegale handel, particulier bezit, exploitatie in entertainment of onderzoek) is daar vaak de oorzaak van. De dieren die dringend hulp nodig hebben, vangt AAP op zodat ze op adem kunnen komen.

Bij AAP krijgen zij de professionele zorg die zij nodig hebben, zodat ze weer ‘dier’ kunnen zijn. Het uiteindelijke doel is om de dieren die AAP opvangt te herplaatsen naar een geschikt adres waar ze de rest van hun leven onder goede omstandigheden kunnen doorbrengen. Met de kennis die AAP opdoet bij de opvang, rehabilitatie en herplaatsing levert AAP een grote bijdrage aan de welzijnsverbetering van uitheemse dieren. AAP geeft voorlichting en pleit voor betere wetgeving in heel Europa.

Helpt u mee?

Deelname aan de Damloop is een mooie manier om geld in te zamelen en zo bij te dragen aan een mooie toekomst voor deze dieren en Stichting AAP. Wilt u ook de lopers van IBS en AAP sponsoren? Klik dan hier:

SPONSOR “IBS LOOPT VOOR AAP”

Wij kijken uit naar dit mooie evenement op 16 september en wensen de lopers heel veel succes!

Links: