Kwartaalverslag Q4 2016 en Outlook 2017

Ieder kwartaal geven wij inzicht in ons beleggingsbeleid en de invulling van de portefeuilles. Aan bod komen onder andere macro-economische ontwikkelingen, het tactische beleid en de positionering binnen de verschillende categorieën.

Het afgelopen kwartaal stond in het teken van slechts één enkele gebeurtenis, de verkiezing van Donald Trump. Inmiddels is gebleken dat zijn presidentschap de opmaat zal zijn van grote economische en politieke veranderingen.

Deze keer staan we ook stil bij onze overwegingen voor 2017 en bespreken we de invloed van het nieuwe presidentschap op de diverse financiële markten.

Kwartaalverslag Q4 2016 en Outlook 2017

Blijf op de hoogte

Schrijf u in, dan ontvangt u onze updates vanzelf per e-mail.
Volgende artikel ›

Zes adviezen voor het nieuwe jaar