Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 25-05-2016

Wij zijn IBS Capital Allies

“They always say time changes things, but you actually have to change them yourself.”
— Andy Warhol

Per 1 juni presenteren wij ons als IBS Capital Allies. IBS staat daarbij voor wat we doen: strategisch beleggen, adviseren en investeren. Capital Allies staat voor wie we zijn: een bondgenoot voor onze klanten.

Met deze nieuwe merknaam geven we uiting aan onze belofte: het zijn van de best mogelijke medestander voor onze cliënten. Een bondgenoot in de steeds complexere, financiële wereld, waar we met onze cliënten kansen benutten en tegelijkertijd risico’s managen. Dat doen we door consequent trouw te blijven aan onze kernwaarden: eigenzinnig, moedig, eerlijk en ondernemend.

De laatste jaren is er sprake van een zeer dynamische financiële markt. Beurscorrecties en beurshausses wisselden elkaar af. We hebben helaas ook te maken gehad met tal van schandalen. Er waren nieuwe toetreders, fusies- en overnames bij bestaande partijen en verscherpte wet- en regelgeving. Wij vinden het tegen deze achtergrond belangrijk dat onze cliënten weten waar wij voor staan. En dat onderstrepen we nogmaals op deze manier.