Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 29-02-2016

IBS ontvangt wederom ISAE 3402 type 2 verklaring

IBS Asset Management heeft voor 2015 weer de ISAE 3402 verklaring type 2 voor ontvangen van Deloitte Risk Services. ISAE 3402 is de internationale standaard voor de rapportage over controlemaatregelen door dienstverlenende organisaties. Deze is ontwikkeld door de International Auditing and Assurance Standards Board  (IAASB) en heeft de SAS70 vervangen.

Wat betekent deze verklaring voor onze cliënten?

Deze verklaring waarborgt dat de kwaliteit van onze processen en interne controles voldoen aan de hoogste standaard, zodat met de grootste mate van zorgvuldigheid en continuïteit het vermogen van onze cliënten wordt bewaakt en beheerst.

Het rapport is op aanvraag beschikbaar voor relaties en hun accountants, na het ondertekenen van een non-disclosure verklaring.