Direct naar content
IBS - Capital Allies

Wat je ook wil, je wil dat het goed geregeld is. Daarom ben je hier. Want je hebt een paar vragen. Over je onderneming en mogelijk ook over je privévermogen, want dat is met je onderneming verknoopt.

Als je hulp inschakelt voor extra financiering, verkoop of herstructurering, dan praat je graag met iemand die een volwaardige gesprekspartner is. Dat zijn wij.

Wij zijn zelf ondernemers

Ondernemen is één van onze kernwaarden

We zijn zelfstandig en dus onafhankelijk. We zijn proactief, denken vooruit, zoeken nieuwe kansen en mogelijkheden. Dat gaat vanzelf. En we zijn altijd op zoek naar versterking van ons netwerk in alle sectoren die relevant zijn of relevant kunnen worden. Voor ons en onze klanten.

We weten dat een onderneming altijd onderdeel is van een groter geheel

Verbindingen met je familie spelen een rol. Relaties met andere ondernemingen. De positie van je onderneming in de wereld. En nieuwe ontwikkelingen in markt en maatschappij die bedreigend kunnen zijn of juist kansen bieden. Denk aan nieuwe regelgeving, trends in de publieke opinie of technologische vooruitgang.

We hebben alles in huis voor jou en voor je onderneming

We hebben een afgewogen en complete mix van diensten: Corporate Finance, Asset Management, en Fund Management. We kunnen je op alle vlakken integraal adviseren, of het nu gaat om de doelstelling van je onderneming of om je persoonlijke doelen.

Benieuwd hoe dat werkt? Neem contact met ons op en vraag raak.

Wij geven graag antwoord.