Direct naar content
IBS - Capital Allies

Zowel voor de lange termijn als voor de dagelijkse activiteiten is vermogen nodig. Het beheer daarvan is complex. Door de afweging tussen rendement, risico en zaken als regelgeving, duurzaamheidseisen en risicomanagement. En stakeholders en donateurs willen begrijpen waar je de gelden aan besteedt. Een standaard aanpak voldoet daarbij niet. Dat begrijpen wij.

We hebben een ervaren institutenteam

Al sinds de oprichting in 1987 bedienen wij instellingen en Goede Doelen. Ons gespecialiseerde institutenteam weet met hun ruime ervaring de optimale balans tussen maatwerk en efficiƫntie te vinden. We maken er tijd voor om jullie instelling en wensen zo goed mogelijk te doorgronden. En om meteen in het begin de samenwerking goed op te zetten. Daarna zullen we blijven helpen om het beleid verder te professionaliseren.

We leveren maatwerk advies

Zowel in aanpak als bij de invulling van de portefeuille. In lijn met jullie wensen beleggen we in individuele titels of fondsen, zowel actief als passief. En indien passend kunnen we ook fondsen van onze dochter Fund Management aanbieden.

Wij zijn zowel capital als social allies

We beleggen en ondernemen niet alleen duurzaam. Wij realiseren ons ook dat onze kernactiviteit een sociale context heeft. Daar waar wij succesvol zijn en nieuw perspectief voor onze klanten creƫren, is er een grote groep mensen die dat perspectief niet heeft. Wij vinden het onze opdracht om daar op een actieve manier aandacht aan te besteden.

Steeds meer aandacht voor impact investing

De vraag naar impact investing neemt toe en de mogelijkheden ook. Wij bieden verschillende oplossingen aan. Zoals investeren in de energie transitie en zorgvastgoed. En we kunnen helpen door jullie aangedragen impact investeren te beoordelen. We kunnen ook een actieve rol spelen bij jullie eigen initiatieven. Zo hebben wij Stichting Woonvermogen van Leger des Heils mee helpen ontwikkelen.

We kunnen nog veel meer vertellen

Over hoe we beleggen, over onze rol als fiduciair adviseur, over alternatieve beleggingen.  Lees gerust meer of neem direct contact met ons op.