Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 13-10-2021

Wegens succes: fundraising IBS PE Growth Fund gesloten

Met dit nieuwste fonds bieden wij op een makkelijke manier toegang tot drie vooraanstaande private equity managers: Permira, Keensight Capital en Quadriga Capital.

Deze zijn normaal gesproken alleen toegankelijk voor zeer grote en professionele beleggers. Door de opzet van dit fonds kunnen wij ook toegang bieden aan onze klanten.

Het fonds was oorspronkelijk open voor inschrijving tot eind oktober. Maar vanwege de grote belangstelling hebben we de limiet vorige week al bereikt.

Samen investeren

We investeren niet alleen in hun fondsen. We zullen met elk van hen ook direct gaan beleggen in bedrijven.

Het IBS Private Equity Growth Fund heeft als doel om voor 75% te investeren in Permira Growth Opportunities Fund II, Keensight Capital Fund VI en Quadriga Capital Fund VI. De resterende 25% reserveren we voor co-investments. Er zal geïnvesteerd worden in kleine, snel groeiende bedrijven in technologie en healthcare.

Dit is een mooie nieuwe aanvulling op de beleggingsmix met een aantrekkelijk risico-rendementsprofiel binnen private equity. De omvang dit nieuwe fonds bedraagt € 65 miljoen en er zullen meer dan 100 IBS relaties deelnemen.

Meer weten?

We schreven eerder over dit fonds en de strategie: https://ibsca.nl/2021/06/09/ibs-private-equity-growth-fund/

Wil je meer weten over IBS Fund Management? Kijk dan op  www.ibsfm.nl/