Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 19-09-2023

IBS Corporate Finance en Aalto Capital gaan nauw samenwerken

IBS Corporate Finance (IBS CF) en Aalto Capital sloten onlangs een samenwerkingsovereenkomst af. Aalto Capital is een corporate finance boutique netwerk, met kantoren in Helsinki, Londen, Oslo en München. IBS CF zal voor Aalto Capital op transactieniveau als onafhankelijke partner in Nederland optreden.

Door de samenwerking heeft IBS CF makkelijker lokale toegang tot interessante markten: Scandinavië, Duitsland en de UK. Dit partnership is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Namelijk om als M&A en Debt Advisor de beste dienstverlening te bieden aan Nederlandse mid-market bedrijven met groei ambities buiten de Nederlandse markt.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact opnemen met Maria van der Veer: maria.vanderveer@ibsca.nl of 06-8206 4035.