Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 17-01-2023

Volgende fase voor Pallas Athena Group

IBS Corporate Finance begeleidde een groeifinancieringstraject voor Pallas Athena Group. Vorige maand is dit traject succesvol afgesloten.

Over Pallas Athena Group

Pallas Athena Group (PAG) is een internationaal aanvullend onderwijsplatform met de hoogste kwaliteit dienstverlening en een sterke reputatie. PAG is opgericht in 2012 door CEO Tom Reckman en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. PAG is actief in Nederland, Duitsland, VK en Belgiƫ.

PAG is begonnen als examentrainingplatform voor een aantal universitaire studies en is inmiddels niet weg te denken uit de collegebanken van alle universiteiten. Daarnaast is PAG ook actief in aanvullend onderwijsdienstverlening op het middelbare scholensegment. Het is de ambities van management om de hoge kwaliteit ondersteuning en begeleiding aan te bieden op scholen verspreid over heel Nederland.

PAG heeft een indrukwekkend groeipad gerealiseerd de afgelopen jaren en is klaar voor de volgende fase met Enterprising Finance (EF) als nieuwe financieringspartner.

De toekomst

IBS heeft in de transactie PAG en haar aandeelhouders begeleid bij het aantrekken van financiering om de groeiambities van het bedrijf te ondersteunen. EF heeft een op maat gemaakte financiering gefaciliteerd om zo aan de verschillende behoeftes van het management te voldoen. Hiermee zal PAG verder groeien en een positieve impact hebben voor veel studenten, scholieren en hun ouders in Nederland.

Het IBS Corporate Finance team heeft het financieringstraject voor PAG en haar aandeelhouders begeleid. Wij zijn ook de adviserende partner in andere bedrijfsvraagstukken. Wij danken PAG en haar aandeelhouders voor hun aanhoudende vertrouwen en wensen hen veel succes met het realiseren van hun ambities.