Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 07-07-2022

IBS begeleidde de verkoop van de Léons groep aan Ardonagh

Een succesvolle transactie binnen de verzekeringsmarkt, die deze week bekend werd. IBS Corporate Finance begeleidde de overname namens de Léons groep.

Over Léons

Opgericht in 1951, is Léons een van de grootste onafhankelijke particuliere geregistreerde verzekeringsmakelaars in Nederland. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende makelaar in het plaatsen van complexe risico’s. Dit doen ze met behulp van de binnenlandse co-assurantiemarkt en wereldwijde aanbiedingen.

Met hun uitstekend service aanbod, ontwikkeld door nauw samen te werken met Brokerslink-partners, bedienen zij hun klanten wereldwijd. Waarbij de focus altijd ligt op kwaliteit en kennis van elke lokale markt.

Over The Ardonagh Group

The Ardonagh Group is een toonaangevende, ambitieuze en wereldwijd werkende verzekeringsgroep. Zij ondersteunt de kernwaarden van Léons en maakt tegelijkertijd het doel voor toekomstige groei in het binnen- en buitenland mogelijk. Brokerslink, het internationale netwerk van de Léons groep, zal hierbij een belangrijke rol spelen.

De toekomst

Léons heeft een weloverwogen keuze gemaakt om met The Ardonagh Group verder te gaan. Belangrijk voor Léons daarbij is het blijven aanbieden van de beste service aan relaties en het welzijn van alle medewerkers. Samen met The Ardonagh Group zullen zij zich focussen op het verder uitbouwen van hun internationale netwerk.

Het IBS Corporate Finance team heeft de overname met toewijding en enthousiasme van A tot Z begeleid. Wij danken de familie Léons voor hun vertrouwen en wensen hun veel succes met het realiseren van hun ambities.

De transactie is nog onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM.