Kwartaalverslag Q3 2019

De belangrijkste gebeurtenis van het derde kwartaal was een opmerkelijke verklaring van 181 CEO’s van grote Amerikaanse ondernemingen. Het doel van een onderneming is niet meer alleen de focus op de aandeelhouder. Maar ze willen vanaf nu ook meer aandacht besteden aan hun werknemers, klanten, leveranciers en de gemeenschap. Verder bespreken we de beste belegging om onszelf te beschermen tegen het oplopen van de staatsschuld. Warren Buffett adviseert ons hierin. Het belang van olieaandelen in de indices daalt gestaag. En de AEX krijgt een Chinees karakter.

Kan de wetgever Facebook en Instagram opsplitsen? Nadat ze de fusie in 2012 had goedgekeurd. En is Instagram succesvol dankzij of ondanks Facebook? En zijn wapens schuldig aan de twee schietpartijen in de VS? Of zijn het de mensen die de wapens gebruiken? IBS sluit in ieder geval producenten en verkopers van wapens en munitie uit.

 

Lees het kwartaalverslag

Blijf op de hoogte

Schrijf u in, dan ontvangt u onze updates vanzelf per e-mail.
Volgende artikel ›

Recessies zijn zeldzamer en angstaanjagender