Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 16-07-2018

Gestart: twee nieuwe bondgenoten

Deze maand zijn twee nieuwe collega’s begonnen: Rafi der Kevorkian en Cherryl Roopram. Zij versterken ons Investment Team en de afdeling Risk Management. 

Rafi is vandaag gestart als Operational Portfoliomanager. In deze functie zal hij een belangrijke spil zijn in de uitvoering van het beleggingsbeleid van onze klanten.  Daarvoor heeft hij gewerkt bij BNP Paribas Asset Management, ABN AMRO Asset Management, Kas Bank en Zwitserleven.

Cherryl is 9 juli gestart als Risk & Compliance Manager. De vertaling van wet- en regelgeving naar onze fondsmanagement dienstverlening is één van haar belangrijkste aandachtsgebieden. Daarvoor werkte zij onder andere bij Oyens & Van Eeghen en Crédit Agricole.

Wij zijn blij met deze aanvulling van ons team en wensen Rafi en Cherryl veel succes en plezier!