Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 23-05-2018

Ons nieuwe privacy beleid

Onze dienstverlening berust op vertrouwen. Vertrouwen dat we goed naar onze klanten luisteren. Vertrouwen dat we hun informatie inzetten voor de beste dienstverlening. En het vertrouwen dat onze wijze van gegevensverwerking erop gericht is om hun privacy zo goed mogelijk te waarborgen. Dit is onlosmakelijk verbonden met onze missie: het zijn van de best mogelijke medestander van onze klanten.

De nieuwe privacy wetgeving vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) zien wij als een aanleiding om ons privacy beleid verder aan te scherpen. Ons nieuwe privacy statement legt uit hoe we omgaan met de gegevens van onze relaties.

Hierin is onder andere terug te vinden wat persoonsgegevens zijn, hoe we aan die gegevens komen, hoe wij deze verwerken en beveiligen en waar wij deze persoonsgegevens voor gebruiken. Voor interne controle en het waarborgen van de juiste verwerking van persoonsgegevens hebben wij een Data Protection Officer benoemd: Fred Kroezen.

 

Lees hier ons Privacy Statement