Kwartaalverslag Q1 2018

Ieder kwartaal geven wij inzicht in ons beleggingsbeleid en de invulling van de portefeuilles. Aan bod komen onder andere macro-economische ontwikkelingen, het tactische beleid en de positionering binnen de verschillende categorieën.

2017 was het minst volatiele jaar voor aandelen ooit. Maar inmiddels is volatiliteit terug van weggeweest. De angst voor een oplopende inflatie was de oorzaak. Deze angst werd in maart versterkt doordat Trump de eerste aanzet gaf tot een handelsoorlog. Verder in dit kwartaalverslag de problemen van Facebook. Gebruikers van Facebook lijken zich niet te beseffen dat ze geen klant zijn maar het product!

Download hier het kwartaalverslag

Blijf op de hoogte

Schrijf u in, dan ontvangt u onze updates vanzelf per e-mail.
Volgende artikel ›

Kijk kritisch naar de vooraf ingevulde aangifte inkomstenbelasting!