Kwartaalverslag Q2 2017

Ieder kwartaal geven wij inzicht in ons beleggingsbeleid en de invulling van de portefeuilles. Aan bod komen onder andere macro-economische ontwikkelingen, het tactische beleid en de positionering binnen de verschillende categorieën.

Dit kwartaalverslag kijkt terug op een rustig kwartaal waarin veel gebeurde. De verkiezingsoverwinning van Macron en de plannen van de FED om haar balans te verkleinen. De truc van premier Abe om voor meer baby’s te zorgen in Japan en de trend in eSports. Het dilemma van Saoedi Arabië en de misrekening van May. De opkomst van de cryptovaluta en ‘death by Amazon.’

Download hier het kwartaalverslag

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in, dan ontvangt u onze updates vanzelf per e-mail.
Volgende artikel ›

Zo zijn wij (niet) getrouwd!

Het nieuwe huwelijksgoederenregime per 1 januari 2018: wetsvoorstel beperking van gemeenschap van goederen