Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 24-01-2017

Marco Groot over SilverCross in het FD

“Zoek naar de beste fondsbeheerders en stel een portefeuille samen op basis van thema’s zoals opkomende markten of grondstoffen. Afgelopen jaar benoemde ik er drie. De bijzondere kwaliteiten van deze managers bleken uit de samenstelling van hun team, de visie en strategie, maar ook uit hun nieuwsbrieven en presentaties.

Allereerst het Nederlandse smallcapfonds SilverCross, dat weg wil blijven van macro-economische ontwikkelingen door te investeren in bedrijven met een ijzersterk bedrijfsmodel, sterke balans en goed management. SilverCross belegt nooit in een bedrijf omdat de waardering laag lijkt. Een bedrijf moet waarde creĆ«ren op basis van groei op eigen kracht.”

Lees de gehele column: Een absoluut beter resultaat