Direct naar content
IBS - Capital Allies
Wat we schrijven
Nieuws 09-08-2016

Dam-tot-damloop 2016: IBS Capital Allies rent voor KWF

Één op de drie Nederlanders krijgt kanker. We hebben allemaal wel een naaste, vriend of vriendin die hiermee kampt. Kanker raakt ons dan ook allemaal. KWF doet daar wat aan.

Voor de behandeling en preventie van de meer dan 100 vormen van kanker is kennis nodig. Wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt die kennis en is daarom cruciaal. Om kanker eerder op te sporen, behandelingen gerichter te maken en de kwaliteit van leven voor (ex)patiënten te verhogen… KWF heeft hiermee al veel bereikt. Maar we zijn er nog niet.

Wij helpen KWF in de strijd tegen kanker. Het is de strijd van ons allemaal. Daarom sponsoren wij een team dat voor KWF meedoet aan de Dam-tot-damloop op 18 september. Twaalf deelnemers worden klaargestoomd door trainer Marco Groot: financieel strateeg, columnist in onder andere het Financieele Dagblad, freelance schrijver én (ultra) lange afstand loper.

We wensen de lopers veel succes!

Samen komen we steeds dichterbij: https://acties.kwf.nl/ibsrentvoorkwf

logo-kwf