Kwartaalverslag Q2 2016

Het kwartaalverslag Q2 2016 van IBS Capital Allies staat online! We gaan in op macro-economische ontwikkelingen, het tactische beleid en de positionering binnen de verschillende activa categorieën.

Klik hier voor de link naar het kwartaalverslag

Blijf op de hoogte

Schrijf u in, dan ontvangt u onze updates vanzelf per e-mail.
Volgende artikel ›

Brexit

De Britten hebben, met een kleine meerderheid van zo’n 51,7%, vóór een BREXIT gestemd. Dit resultaat kwam uiteindelijk volstrekt onverwacht. Gisterenavond laat gaven de exit polls nog een (statistisch) comfortabele marge in het voordeel van het ‘remain’-kamp aan (52%-48%). Ook de kans op ‘remain’ steeg bij de bookmakers gisteren gestaag tot wel 86%. Hoewel de uitslag van het referendum niet bindend is, wordt van de Britse regering verwacht dat zij de uitslag zal respecteren.